Brother GTX Serisi Baskı Makineleri

Türkiye’de Hazır giyim üreticilerinin baskı konusundaki lider partnerlerinden biri olan Fashion Dijital Baskı Hizmetleri 2023 yılına brother‘ın yeni nesil pamuk dijital baskı makinesi GTX 600 yatırımı ile başladı.

Sublimasyon ve Pamuk Dijtal Baskı konularında , Under Armour, Esprit ,Versace, Les Benjamins, Hugo Boss ,Nike, Levi’s, Moschino, Philipp Plein, gibi lider moda markalara yüksek kalite baskı hizmetleri sunan Fashion Dijital Kumaşcılık ve Baskı Hizmetleri Brother Gtx Pro Bulk serisi üretim parkurunu 2 adet Yeni GTX 600 Endüstriye Baskı Makinesi ile genişletti.

3500 m2 kapalı alanda hizmet veren Fashion Dijital Kumaşçılık ve Baskı Hizmetleri, Süblimasyon baskı, parça baskı ve dikimi tamamlanmış ürünlere baskı yapabilen fashion dijital üretim parkuru özellikle ihracat kalitesinde baskı ve benzer hizmetler konusunda uzman kadrosu ile tekstil üreticilerine hizmet vermekte.

Kahramanmaraş organize sanayi bölgesinde de 2200 m2 ilk bir yeni üretim tesisini devreye alan Fashion Dijital Kumaşcılık ve Baskı Hizmetleri Sublime Dijital ve Pamuk Dijital Baskı hizmetlerini bölgede üretim yapmakta olan hazır giyim üreticilerine sunmaktadır.

Ayrıca Mor Keçi Markası altında kişiye özel bir ürün gurubu ile farklı ürünler sunan Fashion Dijital Baskı Hizmetleri www.morkeçi.com adresinde bu ürün grubunu müşterileri ile buluşturmakta.

Fashion Dijital ve Baskı Hizmetlerin Firma Sahibi Tolga Cebeci yaptığmız söyleşi de ; 1995 yılından beri Türkiye’de hazır giyim üreticilerine baskı ve ilgili prosesler konularında endüstriyel hizmetler sunuyoruz.

Moda akımları ile dinamik üretim süreçlerine sahip olan müşterilerinin taleplerine, her geçen gün yeni teknoloji yatırımları ve gelişen üretim parkurları ile yanıt verdiklerini, müşteri taleplerini yüksek kalite standartları ile yanıtladıklarına belirten Tolga bey, Sertifikalı birinci sınıf boyar maddeler, makine ve donanımlar ile onaylı hazır giyim ve tekstil ihracatçılarının üretim standartlarını kendi firmalarında da uyguladıklarını belirterek kendi alanlarında müşterilerine tam bir üretim partnerliği sunduklarını belirtti.